tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om oss

Prylstaden är en väletablerad nätbutik med väldigt gott rykte. Vi har arbetat intensivt för detta genom att välja ut världsledande produkter och erbjuda dem till pressade priser. Vi som står bakom Prylstaden är personligt engagerade i utbudet av praktiska vardagsprylar och hela vårt koncept föddes ur genuint intresse. När vi öppnade butiken var vi först i Sverige med ett välsorterat sortiment av spionprylar och andra tekniska fiffigheter.

Det är inte särskilt länge man som privatperson har haft möjlighet att genomföra bildiagnostik hemma, utan att påkalla hjälp från en certifierad bilmekaniker - eller åtminstone en insatt amatör. Med en felkodsökare av typen OBD2 kan man nu det och då är vi givetvis först med att erbjuda ett brett utbud av felsökare för alla bilar. Vi hjälper i vanlig ordning också till med att svara på frågor.

Kvalitet

Vi lovar alltid låga priser, men vad viktigare är så lovar vi att de produkter vi säljer alltid håller måttet. För oss på Prylstaden är det viktigt att vår shop står för kvalitet i första hand, såväl gällande produktutbud som service. När vi tar hem nya produkter testar vi dem alltid själva först och försäkrar oss om att de lever upp till våra höga krav och är lätta för våra köpare att använda.

Öppet köp i 30 dagar

Vi vill ge alla våra kunder gott om tid på sig att ångra ett köp som inte känns rätt. Därför ger vi 30 dagars öppet köp på alla varor som säljs hos oss - om inget annat anges specifikt för en särskild vara.

Våra produkter kommer i regel också med 1 års garanti, i vissa fall mer än så, men då står det uttryckt i produktbeskrivningen.

Vi på Prylstaden tror på de saker vi säljer och har stenkoll på alla funktioner och finesser - så välkommen att fråga oss om råd!

om oss