tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Mer för bilen

Många av oss spenderar mycket tid i bilen, ofta är det faktiskt en njutningsfull stund. Det finns så mycket stress i de flestas vardag att en lugn stund i bilen mellan hemmet och affären, jobbet eller gymmet är guld värd. Därför investerar vi också rätt mycket pengar i våra bilar. Vi vill att de ska vara snygga, bekväma och sköna att köra. Sedan varierar givetvis dessa egenskaper efter varje människas preferenser.

Denna sajt handlar främst om bildiagnostik och hur man själv lätt kan felkoda sin bil med hjälp av en OBD2 apparat. Genom att göra sin bildiagnostik själv spar man både tid och pengar. Men här på Prylstaden finner du fler praktiska prylar till bilen.

Backkamera

En häftig nymodighet, som för oss riktiga prylnördar kanske inte känns helt ny, men som för de flesta är en riktigt modern bilpryl, är backkameran. Med en backkamera får du översikt över vad som försiggår bakom din bil, utan att behöva vrida kroppen och kränga runt för att försöka se - och ändå bara se en liten del. Backkameran placeras så att området bakom bilen filmas och gör det därför omöjligt att missa stolpar, djur och små barn. Det är en fenomenal pryl som är standard i allt fler bilmodeller. En väl värd investering faktiskt!

Bilkamera

Backkameran är förstås en form av bilkamera, men det finns fler varianter än bara de som filmar bakom bilen. Bilkameror filmar såväl inuti bilen som utanför och anledningen till varför man kanske vill ha en sådan är t ex ifall man råkar ut för en olycka. Då är inspelat material ovärderligt.

En bilkamera kan också vara rolig att ha för att gör hemgjorda videoklipp.

Övrigt

Övriga prylar till bilen är bilbelysning, billarm, GPS:er, bilskärmar och bilstereor. Kom in och ta en titt!