tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

GPS-trackers

GPS-trackers har kanske inte så värst mycket med bildiagnostik att göra, men en bra GPS-tracker är sannerligen ett ovärderligt tillskott till bilen. Att göra en felkodsökning i bilen kan på vissa sätt trots allt jämföras med att söka efter en stulen bil via GPS-tracking. Båda prylarna hör hemma hos en modern bilägare som vill ha kontroll i vardagen.

Med en bra GPS-tracker har man en fantastisk bilförsäkring ifall man råkar ut för stöld. man kan följa sitt fordon i realtid och det finns ett flertal supersmarta funktioner som gör återfinnandet av den stulna bilen till en barnlek.

Kontrollera bilen med SMS

Med din mobiltelefon kan du via ett enkelt SMS tex stänga av bränsletillförseln till motorn, likaså kan du strypa batteritillförseln. Den stackars biltjuven strandsätts på vägen och kan inte göra annat än fly eller invänta polis.

Det går också att ställa in vissa GPS-trackers för ett särskilt geografiskt område och så fort bilen skulle komma utanför detta så plingar ett SMS i telefonen.

Följ din bil live

Det går att med hjälp av ett dataprogram och ett enkelt simkort följa sin bil i realtid. Denna funktion är användbar om man vill spåra en biltjuv - eller kanske en partner som man misstänker inte spela med riktigt äkta kort.

Du kan enkelt beställa ett SMS från din bil där du får information om var den befinner sig och hur snabbt den kör. Det är superhäftigt!

Minska din försäkringspremie

Faktum är att en GPS-tracker är en så pass effektiv hjälp vid bilstölder att vissa försäkringsbolag går med på att sänka försäkringspremien om man kan påvisa att ens bil är utrustad med en GPS-tracker. Det är verkligen en pryl alla bilar borde ha.

I vårt utbud av GPS-trackers finner du ett varierat urval med något för alla behov.